9 Zwangerschap Aankondigen Cadeau Ideeën

Wil je jouw zwangerschap aankondigen aan je vrienden en familie op een manier die ze nooit zullen vergeten? Dan is het tijd om je creativiteit de vrije loop te laten en te kiezen voor een zwangerschap aankondigen cadeau! Want laten we eerlijk zijn, een simpele social media post is niet genoeg om dit heuglijke nieuws te delen.

Snel het Perfecte Cadeau Vinden?

Hoi, Wij van Cadeauloos zijn gek op originele cadeaus! Dankzij onze cadeauzoeker vind jij snel het perfecte cadeau

Bekijk cadeauzoeker

Op zoek naar een unieke en gedenkwaardige manier om je zwangerschap aan te kondigen aan je dierbaren? Waarom zou je niet overwegen om dit te doen met een zwangerschap aankondigen cadeau? Want laten we eerlijk zijn, een gewone aankondiging op Facebook of Instagram is gewoon niet genoeg!

Een cadeau kan niet alleen de aankondiging extra speciaal maken, maar het kan ook dienen als een blijvende herinnering voor zowel jou als je geliefden. Of je nu op zoek bent naar iets grappigs, creatiefs of persoonlijks, wij hebben de beste ideeën verzameld om je te helpen bij het kiezen van het perfecte zwangerschap aankondigen cadeau.

Kan jij niet wachten op al die lieve cadeautjes? Lees ook hier onze net zwanger kado

9 Zwangerschap aankondigen cadeaus

Tijd om een leuke manier te vinden om je zwangerschap aan te kondigen en daar past een leuk cadeau altijd bij.

Laat Ons Je Helpen Cadeaus te Vinden

Fotoboek met echo

Persoonlijk is dit één van mijn favorieten om toekomstige opa’s, oma’s, tante’s en ooms te verrassen. Maak een leuk fotoboek van je vakantie, het jaar of anders speciale gelegenheid en doe op de laatste bladzijde de echo. Een super leuke verrassing waar iedereen blij van wordt.

Fotoboek cadeau
Fotoboek cadeau
 • Beoordeelt met een 9,4
 • van 20 tot 100 pagina's
 • €0,45 per pagina
Bekijken
Cadeau Inspiratie Hier!

Romper bedrukken cadeau

Niet super origineel, maar dat kan je er wel van maken. Een bedrukte romper op een leuke manier geven, is vandaag de dag nog steeds een leuke manier om jullie zwangerschap aan te kondigen. Doe het bijvoorbeeld op een ludieke manier of tijdens een cadeauspel zodat het echt een verassing blijft

Romper bedrukken cadeau
Romper bedrukken cadeau
 • Beoordeelt met een 9,2
 • Personaliseer romper met eigen ontwerp
 • Met drukknoopsluiting en envelophals
Bekijken
Klik Hier Voor Cadeau Ideeën

Zwangerschap aankondigen partner cadeau

Wil jij je partner verrassen met jullie zwangerschap? Je kan dit natuurlijk doen door de zwangerschaptest te laten zien, maar wellicht is deze hartjeshoorn een grotere verassing. Hij zal het niet eens direct doorhebben, maar na een paar seconden zal hij de gelukkigste man van de wereld zijn. Lees hier alle andere aanstaande vader cadeaus

Hartjeshoorn baby cadeau
Hartjeshoorn baby cadeau
 • Beoordeelt met een 7,0
 • Beluister het hartje
 • Leuk cadeau om zwangerschap aan te kondigen
Bekijken
Ontdek Jouw Ideale Cadeau

Een verborgen boodschap

He leukste zijn de verborgen boodschappen, denk hierbij aan het zelf dragen van shirt met “Papa”, “Mama”, “I miss Wine” of een leuke boodschap op de shirt van een eerder kindje van jullie. Doe het shirt aan en kijke hoelang het duurt voor ze erachter komen, dat jullie zwanger zijn.

T-shirt drukken cadeau
T-shirt drukken cadeau
 • Beoordeelt met een 9,2
 • Gepersonaliseerde voor- of achterkant
 • 100% katoen
Bekijken
Begin met Cadeau Shoppen

Boodschap in een chocoladereep

Wil je niet aan het lot overlaten en de boodschap zo duidelijk mogelijk overbrengen? Geef deze chocoladereep cadeau waarin je een persoonlijke boodschap kan zetten. Zet bijvoorbeeld de tekst “Jullie worden opa & oma” in de chocoladereep.

Chocoladereep met een boodschap cadeau
Chocoladereep met een boodschap cadeau
 • Beoordeelt met een 9,3
 • Persoonlijke boodschap in een chocoladereep
 • Lekkere chocolade voor een liefdevolle boodschap
Bekijken
Start Je Cadeauzoektocht

Zwangerschap aankondigen met letterbord

Wil je op een ludieke manier je zwangerschap aankondigen dan kan je dit met een letterbord doen. Stuur bijvoorbeeld foto’s naar de mensen waaraan je het bekend wilt maken met tips op de letterbord. Of geef de letterboard met een lieve tekst en de uitgerekende datum aan de ouders

Letterbord cadeau
Letterbord cadeau
 • Beoordeelt met een 9,2
 • Maak een persoonlijk tekst
 • 40x50 cm
Bekijken
Klik Hier Voor Cadeau Ideeën

Zwangerschap aankondigen met echo cadeau

Maak een kopie van je echo een doe deze in een mooi fotolijstje. Maak het af met een bijvoorbeeld de uitgerekende datum en je hebt een geweldige cadeau om je zwangerschap bekent te maken.

Fotolijst rond zwart cadeau
Fotolijst rond zwart cadeau
 • Leuk voor een foto of droogbloemen
 • Gemaakt van metaal en glas
 • 15 cm in doorsnede
Bekijken
Laat Ons Je Helpen Cadeaus te Vinden

Zwangerschap aankondigen vriendin cadeau

Waarschijnlijk heb je een goede vriendin die je het heel graag op een bijzondere manier wilt vertellen. Spreek gewoon een gezellige en zeg dat je een speciale fles wijn hebt, natuurlijk met een speciale boodschap erop. Een bijzondere wijn met een etiket met “Baby on the Wa”, “Oh Baby” of gewoon met een foto van de echo.

Fles etiket maken cadeau
Fles etiket maken cadeau
 • Beoordeelt met een 9,0
 • Maak een gepersonaliseerd etiket
 • Geschikt voor flessen van 75 cl
Bekijken
Klik Hier Voor Cadeau Ideeën

Zwangerschap aankondigen opa en oma cadeau

Opa en oma worden is een grote gebeurtenis en waarschijnlijk kunnen ze niet wachten om een heel weekend met de kleine door te brengen. Geef bij het aankondigen van je zwangerschap een logeerkoffertje speciaal voor bij opa en oma.

Opa en oma logeerkoffer
Opa en oma logeerkoffer
 • Beoordeelt met een 10
 • Het perfecte opa en oma worden cadeau
 • 30x21x9cm
Bekijken

Leuke manieren om zwangerschap aan te kondigen

Het aankondigen van een zwangerschap kan een opwindend en vreugdevol moment zijn in het leven van een toekomstige ouder. Als je op zoek bent naar een leuke manier om je zwangerschap aan te kondigen, dan zijn er tal van creatieve manieren om dit te doen. Hier zijn enkele ideeën:

 1. Gebruik de echo: Zelf hadden wij net een verbouwing achter de rug en maakte wij een fotoboek van onze verbouwing. Als verrassing stond op laatste bladzijde een foto van de echo
 2. Organiseer een etentje: Organiseer een etentje en serveer broodjes waarin je een klein popje hebt verstopt. Wacht tot iemand het popje in zijn of haar broodje vindt en laat ze raden wat dit betekent.
 3. Plan een foto(shoot): Plan een fotoshoot en maak een foto met een bord “Baby op komst!” of zeg op het moment dat de foto gemaakt moet worden “Say baby op komst”. Je hebt direct de foto’s al herinnering van hen reactie.
 4. Verborgen boodschap: De meeste ouders doen dit bij een tweede kindje door het eerst kind een verborgen tekst te laten dragen. Zet een leuke tekst op een shirt zoals “Ik wordt grote broer of zus”. Je kan bij je eerste kindje ook allebei een shirt dragen met “Papa” en “Mama” worden dragen en kijken hoelang het duurt voor ze het door hebben.

Wanneer zwangerschap aankodingen?

De meeste zullen de zwangerschap aankondigen vanaf 12 weken. Vanaf dan is de kans op een miskraam afgenomen en zijn veel ouders er wat rustiger op.

Maar wanneer jij jullie zwangerschap deelt, is natuurlijk helemaal aan jullie zelf. Veel mensen vertellen het hun ouders bijvoorbeeld een stuk eerder en vrienden wat later.

Er is geen ‘juiste’ of ‘verkeerde’ tijd om het nieuws te delen – het hangt allemaal af van wat voor jou en je partner goed voelt en wat past bij jullie situatie. Het belangrijkste is dat je je comfortabel voelt bij het delen van het nieuws en dat je steun hebt van de mensen om je heen.

Leuke teksten om jullie zwangerschap aan te kondigen

Zoek jij nog een leuke tekst om jullie zwangerschap aan te kondigen? Hieronder hebben wij de leukste teksten voor je neergezet

 1. Het lijkt erop dat we onze Netflix en chill sessies gaan inruilen voor luiers en flessen! Onze kleine komt eraan in (verwachte geboortemaand).
 2. “Ons kleine geheim is eindelijk onthuld: we verwachten een baby! Ons kleine wonder hopen wij te verwelkomen in (verwachte geboortemaand).
 3. We zijn zo blij om te delen dat we binnenkort een kleintje in onze armen kunnen houden! We moeten nog even geduld hebben, maar in (verwachte geboortemaand) is het dan eindelijk zo ver.
 4. We hebben goed nieuws en slecht nieuws: het slechte nieuws is dat we geen wijntjes meer samen kunnen drinken. Het goede nieuws is dat we een baby krijgen!
 5. Hou je vast, want er komt een mini-versie van ons aan!
Gerelateerde cadeaus
© 2023 Cadeauloos | Algemene voorwaarden | Disclaimer