Over CadeauLoos

Een leuk cadeau vinden is voor veel mensen een stressvolle bezigheid. Bij Cadeauloos niet! Wij zijn gek op leuke originele cadeaus die passen bij de persoon aan wie je het wilt geven. Daarom maken wij in ons familiebedrijf unieke cadeauboxen, met onder andere ons eigen ontworpen cadeaus!

Ons cadeauverhaal

Wij houden niet van cadeaulijstjes! Natuurlijk wil je iets waar je wat aan hebt, maar dit graag zonder dat je weet wat je gaat krijgen. Want bij ons draait een cadeau maar om één ding: VERRASSEN!

Ik herinner me nog goed dat ik als kind rond de kerstdagen niet kon wachten tot mijn ouders terugkwamen met het kerstpakket. Het gevoel van een doos vol verrassingen vond ik geweldig. Hoewel niet alles in zo’n cadeaupakket even leuk was, was het ontdekken van alle verschillende verrassingen echt een belevenis.

Dat is precies wat wij bieden met onze cadeauboxen, maar dan met cadeaus die perfect passen bij de ontvanger. Wat is er mooier dan deze nostalgische herinnering nieuw leven in te blazen?

En niet zomaar, want onze cadeauboxen zijn echt UNIEK te noemen!

Unieke cadeauboxen om te geven

Bij het openen van de cadeaubox zal onze klassieke paarse kleur tevoorschijn komen. Wanneer de sticker van het zijdepapier wordt verwijderd, worden de cadeaus onthuld, met een glimlach die daarbij past. Want wat is er mooier dan een cadeaubox gevuld met alles waar je van houdt?

cadeaubox samenstellen.webp 1080w

Maak eigen cadeauboxen

Wij hebben al nagedacht over cadeaus die leuk zijn in een cadeaubox, alleen jij kan kiezen welke je er ook echt daadwerkelijk in wilt hebben. Jij kiest de box en de cadeaus en wij doen het werk om diegene ook echt te verrassen. Want onze cadeauboxen zijn een feestje om uit te pakken!

Unieke ontworpen

Hadden we al gezegd dat iets unieks een cadeau veel leuker maakt? Daarom designen wij een deel van de inhoud van onze cadeauboxen helemaal zelf. We tekenen de ontwerpen en zorgen ervoor dat ze vervolgens omgezet worden in unieke cadeaus, die alleen terug te vinden zijn in onze cadeauboxen.

uniek ontworpen cadeaus.webp 1080w

Een complete belevenis

Vanaf het moment dat jij op bestellen klikt, gaan bij ons de slingers uit. Wij vullen de cadeaubox en schrijven hoogstpersoonlijk de gewenste tekst op het kaartje. Een mooie lint om de doos, wachtend om geopend te worden en iemand in het zonnetje te zetten.

Onze cadeaulijsten zorgen voor leukere cadeaus

Niet overal is een cadeaubox voor te bedenken, en soms wil je gewoon een leuk cadeau geven. Daarom bieden wij op onze website ook losse cadeaus aan. Met uiterste zorgvuldigheid selecteren wij cadeaus om tot de leukste cadeaulijstjes te komen:

Een leuk cadeau geven ligt hem vooral in het onverwachte. Iedereen weet dat die bij een jubileum, verjaardag of andere bijzondere gelegenheid een cadeautje kan krijgen. Maar het zit hem vooral in de timing, originaliteit

Contact informatie

Cadeauloos.nl is onderdeel van Ground Media
KVK: 50589555
Email: info[@]cadeauloos.nl

© 2024 Cadeauloos | Algemene voorwaarden | Privacybeleid