Klantenservice

Algemeen

Leveren jullie alle cadeaus zelf?

De meeste cadeaus op onze website bieden wij aan via andere aanbieders. Slechts een klein gedeelte van de cadeaus kan je in onze eigen webshop kopen, deze zijn allemaal door onszelf ontworpen en gemaakt.

Levering

Wat is de levertijd?

Wij zijn een klein familiebedrijf en streven ernaar om alle bestelling dezelfde dag te versturen. In de praktijk is dit alleen niet altijd haalbaar. Daarom hanteren wij een levertijd van 2 tot 5 werkdagen, maar dan ontvang je natuurlijk wel unieke zelfontworpen artikelen.

Past mijn pakketje door de brievenbus?

Wij streven ernaar om zoveel mogelijk producten door de brievenbus te bezorgen. Natuurlijk netjes verpakt zodat alles netjes bij je op de deurmat valt.

Bieden je gratis verzending aan?

Vanaf een aankoopbedrag van 50 euro verzenden wij gratis. We zetten ons echter continu in om dit bestelbedrag steeds verder te verlagen.

Betalen

Hoe kan ik betalen?

Je kunt bij ons op de meeste gebruikelijke manier betalen. Denk hierbij natuurlijk aan iDeal en daarnaast is het mogelijk om met een handmatige overboeking te betalen.

Ik zie Mollie op de afschrijf, hoe kan dit?

Als kleinschalig familiebedrijf maken wij gebruik van de betaalprovider Mollie. Zodra jij betaalt, verwerken zij de betaling, waarna wij je bestelling kunnen klaarmaken. Het is volkomen normaal om Mollie op je afschrift te zien verschijnen.

Kan ik achteraf betalen?

Helaas is het niet mogelijk om bij ons achteraf te betalen. Veel jongeren bouwen schulden op met achteraf betalen en dit is precies de reden dat wij ervoor kiezen om dit niet aan te bieden.

Contactgegevens
info[@]cadeauloos.nl
Sprengenbergstraat 37
1333ZT Almere
Nederland

Onderdeel van
Ground Media
KVK: 50589555

© 2023 Cadeauloos | Algemene voorwaarden | Disclaimer