Algemene voorwaarden

Welkom bij Cadeauloos.nl! Deze Algemene Voorwaarden regelen uw gebruik van onze website en de aankoop van producten. We raden u aan deze voorwaarden zorgvuldig door te nemen voordat u onze website gebruikt of een bestelling plaatst. Door gebruik te maken van onze website of een bestelling te plaatsen, gaat u akkoord met deze Algemene Voorwaarden. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina.

Overeenkomst tussen de klant en de webshop

Door het gebruik van deze website stemt u in met deze Algemene Voorwaarden. Deze voorwaarden regelen uw gebruik van onze website; gebruik de website niet als u het niet eens bent met deze voorwaarden.

Productinformatie

We streven ernaar om nauwkeurige productinformatie te verstrekken, inclusief prijzen en beschikbaarheid. Echter, we garanderen niet dat alle productinformatie volledig accuraat, volledig, betrouwbaar, actueel of foutloos is.

Bestellingen

Door een bestelling te plaatsen, verklaart u dat alle verstrekte informatie waarheidsgetrouw, nauwkeurig en volledig is. We behouden ons het recht voor om bestellingen naar eigen goeddunken te weigeren of te annuleren.

Betaling

Alle prijzen zijn vermeld in euro’s en zijn inclusief belastingen, tenzij anders vermeld. We accepteren betalingen via de aangeboden betaalmethoden op onze website. We behouden ons het recht voor om deze betaalmethoden op elk moment te wijzigen of aan te vullen.

Verzending

We streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Verzendtijden zijn echter slechts schattingen en zijn niet gegarandeerd. Het risico van verlies en beschadiging van producten gaat over op u op het moment van verzending.

Retourbeleid

Raadpleeg ons retourbeleid voor informatie over het retourneren van producten en restituties. Houd er rekening mee dat bepaalde producten mogelijk niet in aanmerking komen voor retournering.

Privacy

We respecteren uw privacy en beschermen uw persoonlijke gegevens volgens de geldende wetgeving. Raadpleeg ons Privacybeleid voor meer informatie over hoe we uw gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen.

Beperking van aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, speciale of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van onze website of de aankoop van producten.

Toepasselijk recht

Op deze Algemene Voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. In geval van geschillen is de bevoegde rechter in Nederland bevoegd.

© 2024 Cadeauloos | Algemene voorwaarden | Privacybeleid