Maak & Deel Je Verlanglijstje

Maak je verlanglijstje snel en eenvoudig! Ontdek cadeau-ideeën en deel je lijstje met vrienden en familie voor perfecte cadeaus bij elke gelegenheid. Waar wacht je nog op? Maak nu je lijstje!

Maak verlanglijstje arrow_right_alt
thumb_up Overzicht in je favorieten cadeaus

Vanaf nu kunnen al je vrienden en familie je verlanglijstje bekijken en hoef je niemand meer apart een cadeau te sturen.

diamond Duurdere cadeaus samen geven

Normaal let je een beetje op je budget, maar nu kunnen mensen gezamelijk een duurder cadeau geven.

verified Nooit dubbele cadeaus ontvangen

Vermijd dubbele cadeaus met een verlanglijstje! Streep een cadeau af of voeg zelfs een cadeau toe die niet op het wensenlijstje stond

Hoe werkt een verlanglijstje maken?

Hebben we al gezegd dat het maken van een verlanglijstje ontzettend eenvoudig is? We wedden dat je na het proberen van dit cadeaulijstje nooit meer anders wilt

1
Maak een gratis verlanglijstje aan

Maak eenvoudig en gratis een verlanglijstje voor elke gelegenheid, of het nu een verjaardag, feestdag, huwelijk, geboorte of housewarming is. Zodra er iets te vieren valt en cadeaus in het spel zijn, hoort daar natuurlijk een verlanglijstje bij!

2
Voeg cadeaus toe

Bij ons hoef je niet eens precies te weten welke cadeaus je wilt. Hoe dan? Onze kracht ligt in het inspireren en helpen kiezen van de leukste cadeaus. Jij hoeft ze alleen maar toe te voegen aan je verlanglijstje!

Geloof je ons niet? Maak gewoon een verlanglijstje aan en je zult versteld staan!

3
Deel je verlanglijstje

Het feest kan nu echt van start gaan, want je kunt je verlanglijstje delen met vrienden en familie! Je kunt de links direct delen met WhatsApp-contacten of ervoor kiezen om de link per e-mail te delen. Vanaf nu hebben al deze mensen toegang tot je verlanglijstje

4
Ontvang de leukste cadeaus

Makklijker kunnen we het niet maken! Na het openen van jouw verlanglijstje kunnen zij kiezen welk cadeau ze willen geven, bijdragen aan een groter geschenk of zelfs een uniek cadeau toevoegen.

Natuurlijk houd je geen zicht op het verlanglijstje in de tussentijd, zodat alles een verrassing blijft

© 2023 Cadeauloos | Algemene voorwaarden | Disclaimer