Raad het cadeau & Win

Welkom bij het ultieme cadeauspel – Raad het Cadeau en Win! Ben jij klaar voor wekelijkse dosis plezier en verrassingen? Hier bij ons draait alles om jouw creatieve geest en het raden van de meest fantastische cadeaus. Pak je speurneus, want elke week presenteren we een mysterieus cadeau dat wacht om door jou geraden te worden. En weet je wat het beste is? Niet alleen de spanning van het raden, maar ook de kans om eentje te WINNEN!

Hou je van gratis cadeaus?

  • Doe gratis mee met ons cadeauspel
  • Iedere dinsdag een leuk raadsel om op te lossen
  • Iedere vrijdag kiezen wij een winnaar
Hoe werkt het?

Slechts een select groepje met mensen krijgt toegang tot ons spel. Als jij de onderstaande cryptische omschrijving kan oplossen, dan krijg je toegang. Vanaf dan krijg je iedere dinsdag een e-mail met een nieuwe omschrijving van een cadeau dat jij moet raden. Stuur jij je antwoord in, dan maken wij iedere vrijdagochtend de winnaar bekend.

Gratis cadeaus winnen? Los het raadsel op

Samen zien wij er al schitterend uit, ook al worden wij bij ouderdom vaak iets minder mooi. Onze varianten van plastische chirurgie houden het langer vol, maar ook zij zullen hun glans met de tijd verliezen. Het liefst hangen wij met onze pootjes in het water en genieten wij van een paar heerlijke zonnestralen. Dit betekent overigens niet dat het te warm moet zijn.

Toen ik over de rand van gevangenschap keek, zag ik het staan. Het straalde als nooit tevoren en leek op afstand op een soort aquarium, zonder vissen. Het licht straalt door het prachtige water, en ik zag mij al helemaal pootje baden in de mooie zomeravonden.

Niet alleen onze kleuren stelen nu de show, maar dankzij ons nieuwe onderkomen zullen we stralen als nooit tevoren. Wanneer we de spotlights zat zijn, kunnen we in slaapstand gezet worden zonder dat iemand daar iets aan hoeft te doen. Op deze manier stralen wij op de belangrijkste momenten van de dag en kunnen wij uitrusten als er niemand zich om ons heen bevindt.

Rara, wat is dit?

Raden

Hoe werkt het?

Meld je aan voor onz cadeauspel

Je kan helemaal gratis meedoen aan ons cadeauspel. Je kan dit doen door je aan te melden op onze mail of door ons te volgend op Instagram.

Iedere dinsdag een raadsel

Iedere dinsdagochtend komt ons raadsel tevoorschijn in je mailbox en onze Instagram. In de tekst zitten verschillende aanwijzingen verborgen die leiden tot een cadeau, waar jij naar opzoek bent. Stuur je antwoord eenvoudig in en vanaf dan maak je kans om wat leuks te winnen

Met een gratis cadeautje het weekend in

Iedere vrijdag verloten wij onder de goede antwoorden een cadeautje die enkel wij helemaal zelf hebben ontworpen.

© 2024 Cadeauloos | Algemene voorwaarden | Privacybeleid