Tijd voor jezelf cadeaubox

 29,95

Een heerlijke verwenbox voor haar om echt even de tijd voor zichzelf te nemen. Geef een boost aan haar uiterlijk als innerlijk!

Beschrijving
Deze prachtige cadeaubox is gevuld met alles wat je nodig hebt voor een heerlijke verwenmiddag. Geniet van een kopje thee in de "She's Magic" mok met twee verschillende smaken theesticks. Verwen jezelf met een heerlijk stukje chocolade terwijl je ontspant met een gezichtsmasker. Sluit de middag af met een dutje onder het satijnen slaapmasker voor de ultieme ontspanning
Verzending

Bestel je voor 13.00 uur je cadeaupakket dan versturen wij deze doorgaans dezelfde werkdag, tenzij anders opgegeven.

Bij de bestelling kan je opgeven wanneer jij de cadeaubox wilt verzenden. In vrijwel alle gevallen zal het cadeaupakket de volgende werkdag bezorgd worden.

Veelgestelde vragen
Kan je het cadeaupakket direct naar de ontvanger sturen?
Jazeker! Je kan een cadeaupakket bij het bestellen direct naar de ontvanger versturen. Let wel op dat je slechts één verzendadres kan invullen. Wil je meerdere cadeaupakketten voor verschillende personen bestellen? Plaats in dat geval dan meerdere bestellingen.
Staat er een afzender op de doos?
Nee op de doos staat geen afzender, wel kan je bij alle cadeauboxen een gratis kaartje met tekst toevoegen. Op deze manier kan je iemand een paar lieve woordjes sturen en direct vermelden wie de afzender is.
© 2024 Cadeauloos | Algemene voorwaarden | Privacybeleid